Versre fel! Avagy, milyen is egy rendhagyó versest Kokas Bálinttal, és Brasói Péterrel.

2020.06.24. 22:18

Az Augusztus hetedikei Vers Est, már nem az első lesz ami megrendezésre kerül. Folyamatosan fejlődő és színesedő kultúrprogram, melynek középpontjában eleinte a versek álltak mára viszont már bővült a fellépők palettája zenekarokkal is.
A mostani esemény az eddigiektől is nagyobb lélegzetvételű lesz. Hogy miben lesz másabb azt Peti fejti ki nekünk.

-Egy egész estés program lesz, ami annyit jelent hogy este hattól tizenegyig fog tartani. Kültéri rendezvény lesz, de rossz idő esetében is megtartjuk, hiszen az egész Mustárházat megkaptuk arra az estére.  Jelenleg több szervezettel, egyesülettel is folynak az egyeztetések a támogatást illetően. De már biztos támogatónk között tudhatjuk a Fix Szociális Egyesületet, a CEOP Consultinget, a Filtert, a Labor kávézót, a Nyírség Könyvtár Alapítványt, valamint természetesen a rendezvénynek teret adó Mustárházat, Mustár Fm Rádiót, és a Kosha Design-t.  A rendezvényen befolyt összegből pedig a Kérlek Segíts! alapítványt szeretnénk támogatni, mely sérült gyerekek rehabilitációjával foglalkozik, és hosszú közös múltunk van! Több zenekar is szintén fellép újra nálunk, mindenféle vegyes stílusban, poptól kezdve rockig , nagyon széles a paletta. Látvány világban is másabb lesz az eddigiektől, fényeffektekkel és tábortűzzel. Mindennel készülünk ami szem szájnak ingere. Hiába vers and slam poetry lesz a fő vonulata, mégis multikulturális lesz az esemény. Bálint a főszervezője az estnek, én pedig a technikai részét csinálom a dolognak, valamint a marketing részét is. 

A riport ide kattintva olvasható el teljes terjedelmében.A Vers és Slam ötletgazdáibal az Insider blog szerzője beszélgetett.

vissza