19. alkalommal rendezik meg a Vidor Fesztivált

2020.08.18. 19:49

A furcsa tavasz után őjra megrendezésre kerül a Vidor Nyíregyházán.

19. évébe lép 2020-ban a nyíregyházi VIDOR Fesztivál, és a nehéz tavasz után és a megtépázott szezon végén, augusztus 21. és augusztus 29. között ismét belakja Nyíregyháza utcáit a már nagyn vágyott vidámság, és indul a VIdámság és Derű ORszágos seregszemléje, azaz a VIDOR Fesztivál!

A programsorozat égisze alatt a térséget átjárja a karneváli hangulat: a színházban az év legjobb komédiái várják az érdeklődőket, míg a város több pontján hazai és nemzetközi sztárok szabadtéri koncertjei, bábelőadások, élőszobrok, mutatványosok, karikaturisták, artisták szórakoztatják az eseményre látogatókat. Az idei évhez is jár külön szervezői köszöntő:

(...) Nehéz periódusok, válságok idején kiemelt szerepet kap a nevetés, a vidámság, a jókedv. Létfontosságú, hogy épp ilyenkor ne veszítsük el derűlátásunkat, az egymás és az élet iránti kíváncsiságot, együttlét és társaság iránti igényünket. Márpedig egy jóízűt nevetni, a humor mindent feloldó erejét, jótékony hatásait igazán csak együtt, kisebb vagy nagyobb közösségben lehet élvezni.

http://elmenyem.hu/fesztivalok/hazai-fesztivalok/vidor-fesztival-2020/


forrás: elmenyem.hu

 
vissza