24 óra vers a Labor Caféban

2019.03.11. 21:11
24 órás elmélyülést hirdet a Labor Café a költészet világában. A költészet napját egy egész napos versmaratonnal ünnepeljük, várunk mindenkit, aki elhozná és megosztaná velünk kedvenc költeményét! A felolvasások mellett friss verseket is várunk, amelyek még nem jelentek meg nyomtatásban, ezeket közszemlére tesszük az első házii versszépségversenyünkön, aztán lehet szavazni is. Gyertek, gyertek, kössünk szép bokrétát finom gondolatokból, nyugodt hangokból, és éteri szavakból!
2019 különlegessége az Ady100 év, így szeretnénk Ady Endrét hosszabban is megidézni. Az idén zenés blokkokkal bővül a repertoár, melyhez várjuk a jelentkezőket is, de Költői falatok címmel gourmet sarkot is tervezünk, amihez bárki csatlakozhat egy tál olyan étellel, melyről tudja, egy híres költőnk kedvenc eledele volt.
A programra osztályközösségek, baráti társaságok, valamint zenés előadók jelentkezését is várjuk.
Időről időre bejelentkezünk majd élőben is. Érdemes figyelemmel kísérni a fejleményeket, mert helyi közéleti szereplők beszervezését is tervezzük. Hajrá rímkedvelők! Csatlakozzatok! Különleges élményre számíthattok.


24 órás elmélyülést hirdet a Labor Café a költészet világában.

vissza