A Kultúra21 oldal céljairól

2018.03.20.
A Kultúra21 oldal a Tabulapáza Alapítvány "Kulturális együttműködések fejlesztése a magyar-szlovák-ukrán térségben" című, EFOP 5.2.2-17-2017-00135 számú projekt keretében megvalósult meg. A projekt célja, hogy nemzetközi, hazai szakmai szervezetek közreműködésével fejlesztési javaslatok, elképzelések összeállítása, amely hosszú távon hozzájárul a fiatalok kultúrához való viszonyának javulásához, a kulturális szokásainak pozitív irányba történő változtatásához

A Kultúra21 oldal a Tabulapáza Alapítvány "Kulturális együttműködések fejlesztése a magyar-szlovák-ukrán térségben" című, EFOP 5.2.2-17-2017-00135 számú projekt keretében megvalósult meg. A projekt célja, hogy nemzetközi, hazai szakmai szervezetek közreműködésével fejlesztési javaslatokat, elképzeléseket fogalmazzon meg, melyek hosszú távon hozzájárulnak a fiatalok kultúrához való viszonyának javulásához, a kulturális szokásainak pozitív irányba történő változtatásához.

Ennek a szakmai munkának egyik alappillére a Kultúra21 oldal, mely a kulturális és ifjúsági szakemberek tanulmányait, cikkeit szedi rendbe a projekt által relevens szakmai területeken.

Partnerségre invitáljuk mindazokat a szakmai szervezeteket, akik az általunk vizsgált területen fogalmaznak meg kérdéseket ajánlásokat a magyar, szlovák, ukrán régióban. A projekt céljairól és az együttműködő szervezetekről a "rólunk" menüpont találhat részletesebb információkat. Témábavágó cikkeit, tanulmányait, kérdéseit a tabulaplaza@gmail.com címre várjuk.
vissza