Hangszert a kézbe Nyíregyházán is

2021.09.14. 22:42

A Hangszert a kézbe - országjáró zenei játéktér és ismeretterjesztő sorozat országszerte több ezer gyerek és felnőtt számára nyújt meghatározó élményt.

programsorozat egy olyan országjáró hangszerkiállítás, hangszersimogató és könnyű zenei, népzenei, klasszikus zenei oktatási bemutató egyszerre, amely rendszeres idő közönként más-más városban irányítja rá a fi atal korosztályok figyelmét a zenélésre, a zenélés tanulásának lehetőségeire.

Ingyenesen látogatható a zenei játszótér (hangszerkiállítás), ahol minden érdeklődő betekintést nyerhet a dob és ütőhangszeres, a gitáros és basszusgitáros, a billentyűs, a népi és klasszikus hangszerek, az elektronikus zenei, valamint a stúdiós szekciókba, hogy a hangszereket megszólaltatva nagyszerű és boldog pillanatokat élhessen át. Emellett szintén ingyenesen lesz látogatható 16 rendhagyó énekóra, 7 hangszeres és hangtechnikai kurzus és több koncert. A programsorozat Nyíregyházára 2021 szeptember 16-án érkezik. Az esemény a Vikár Sándor Zeneiskola-Alapfokú Művészeti Iskolában. Csütörtöktől egészen szombatig teljesen INGYENESEN lesz látogatható a zenei játszótér (hangszerkiállítás), ahol minden érdeklődő betekintést nyerhet a…
- dob és ütőhangszeres,
- a gitáros és basszusgitáros,
- a billentyűs,
- a népi és klasszikus hangszerek,
- az elektronikus zenei,
- valamint a stúdiós szekciókba,
hogy a hangszereket megszólaltatva nagyszerű és boldog pillanatokat élhessen át.
Emellett szintén ingyenesen lesz látogatható a Hangszert a kézbe - Nyíregyháza esemény keretén belül:
- 8 rendhagyó énekóra,
- 6 hangszeres és hangtechnikai kurzus,
- és több koncert.
vissza