Közösségépítő kultúránk címmel programsorozatot indít a Nemzeti Művelődési Intézet

2021.06.06. 17:59

A Nemzeti Művelődési Intézet közreműködő partnereivel idén is meghirdeti Közösségépítő kultúránk című előadó-művészeti programsorozatát.

A kultúra, a kulturális programok közösségépítő szerepe elvitathatatlan. A Nemzeti Művelődési Intézet közreműködő partnereivel idén is meghirdeti Közösségépítő kultúránk című előadó-művészeti programsorozatát. A programot Lakiteleken június 9. és július 13., Kápolnásnyéken június 28. és július 9. között rendezik meg. A rendezvénysorozaton a lakiteleki Hungarikum Liget és a Nemzeti Művelődési Intézet mellett idén a kápolnásnyéki Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskola tevékenységéből is ízelítőt kapnak a látogatók.

A személyes részvételre épülő komplex közösségi program varázsát szervezett utazás, a kulturális helyszínek megismerése, egy-egy előadó-művészeti produkció megtekintése, valamint a jó hangulatú közös ebéd teremti meg” – írják. „A programsorozat célja többek között, hogy a résztvevők megismerjék a közművelődés kultúraközvetítő, közösségépítő szerepét; a Nemzeti Művelődési Intézet, a Népfőiskola Alapítvány és a Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskola tevékenységét és központját; továbbá megtapasztalják az előadó-művészeti tevékenységek kulturális, közösségmegtartó erejét” – áll a közleményben.

Részletek a linken: https://kultura.hu/kozossegepito-kulturank-cimmel-programsorozatot-indit-a-nemzeti-muvelodesi-intezet/
vissza