Újra 24 óra vers a Labor Caféban

2020.04.01. 21:37
Videós Rímfolyam az online térben, verses jósághíd az online és offline Labor barátok között. Csatlakozz a Labor Café 24 óra vers ünnepi programjához bárhol is vagy! Küldj nekünk egy videót, amin verselsz, hogy a Labor Caféban 24 órán át versben fürdőzőket átsegítsd a hullámvölgyeken! Használd a #laborcafe #24óravers #rímfolyam #emeljfelverssel hashtegeket! Lubickoljunk magyar rímekben a Magyar Költészet Napján! Csatlakozz személyesen is a programhoz, vagy figyeld élő bejelentkezéseinket!
" Kedves Közösségünk!
A 24 óra vers programunk 4. éve nagyon különlegesen alakul. Miközben a célunk az online világ kapcsolataiból az offline, minőségi kapcsolatok erősítése programjainkon keresztül, most mégis alkalmazkodnunk kell a kialakult helyzethez. A rendkívül sikeres, közkedvelt és szívmelengető programunk, mely során a helyi közösség tagjai 24 órán át mondtak verset a nyitott közösségi térben, most az online térbe költözik. Soha eddig ilyen nagy szükségünk nem volt egymásra, az összekapcsolódásra, mint most, mikor közösségünk tagjai közé éket ver a kényszerű távolságtartás. Kapcsolódjunk össze egy egész napra a magyar líra által! Küldjetek videót, melyen kedvenc verseteket szavaljátok, akár saját szerzeményeteket adjátok elő. Nem kell megtanulni a verset, nem a tökéletesség a cél, hanem az, hogy szemezgessünk a magyar költészet remekeiből, megismerjünk újakat, felelevenítsünk rég nem hallottakat.
Küldjetek videót a Labor Café messenger fiókjába, vagy a tabulaplaza@gmail.com címre!
Megzenésített versed van? Magad is írsz gyerek verseket? Szenvedélyed a slam poetry? Oszd meg velünk, legyen köztünk kapocs a rím ezen a napon!
Csatlakozzatok, ünnepeljünk együtt, legyünk itt is közösség!"


A Labor Café csapatának felhívása

vissza