Utcazene Fesztivál Tokaj, 2021

2021.09.10. 23:07

Immáron negyedik alkalommal, szeptember 10-12 között rendezik meg Tokajban a Tokaji Gasztronómiai Szieszta & Tokaji Utcazene Fesztivált.

Ezen a hétvégén ismételten különös hangulat uralja Tokaj utcáit, tereit. Az utcazene. Az akusztikus hangzások, a fantasztikus előadások az egész várost különleges hangulatba hozzák. Nem lehet majd úgy végigmenni egy utcán sem, hogy ne hallanánk valamelyik utcazenész vagy csapat előadását. Speciális hangszerek, különleges zenék, stílusos előadók, egybefoglalva nagyon színes és egyedi program várható.

Mindemellett helyi termékek és kiváló tokaji borok teszik teszik teljessé, gasztronómiai élménnyé a 3 napot.

16 helyszín – több mint 300 zenész
92 formáció – 460 koncert – előadások

A Tokaj Kincsei Egyesület, a BAZ Beer és Open Mic Budapest és nem utolsó sorban a város lakói lelkesen szervezték a nem mindennapi programot. A napokban elkészült az Esernyő utca is, ami a látvány mellett az összefogást is szimbolizálja. Az esernyőkre Hegyalja 27 településének neve és a támogató vállalkozók neveit írták.

Ugyancsak az együttműködést jelképezik a kihelyezett zászlók is. 1.000 db zászló, melyen 182 vállalkozás, cég, borászat, egyéb szervezet neve szerepel. A Tokaj Kincsei Egyesület tagjai mindent megtettek azért, hogy a hétvégi rendezvény jó hangulatban teljen.

forrás: https://sokszinuvidek.24.hu/viragzo-videkunk/2021/09/10/utcazene-tokaj-fesztival/
vissza